De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Feest er op los met De Sims 4 Pabllo Vittar kit

Alles gaat hier langzaamaan weer beetje bij beetje open, maar in De Sims 4 kun je al sneller volop feesten. In samenwerking met Pabllo Vittar komt de Zomerse Carnavalsmode Kit naar de game.

Electronic Arts en Maxis brengen binnenkort de Zomerse Carnavalsmode Kit naar De Sims 4. Hiervoor hebben zij de hulp in geroepen van niemand minder dan de Braziliaanse dragqueen en zangeres Pabllo Vittar. Samen met Vitarr heeft het team tal van nieuwe outfits en kleurrijke looks samengesteld. Alleen al het uitzoeken van de outfit wordt zo een feestje. Nog altijd wordt De Sims 4 met enige regelmaat voorzien van nieuwe content en updates. Zo kleurde De Sims 4 eerder al groen met de Prachtige Planten Kit. Deze nieuwe kit is onderdeel van de eerder aangekondigde vier het leven content voor De Sims 4.

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is vanaf 3 februari verkrijgbaar voor De Sims 4.

BRON Electronic Arts

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?