Trailer: Final Fantasy XIV krijgt nieuwe uitbreiding Shadowbringers

Geplaatst: 17 november 2018 16:45
Aangepast: 17 november 2018 16:45
-

De MMORPG Final Fantasy XIV krijgt volgend jaar een nieuwe uitbreiding, genaamd Shadowbringers. Dit maakte producent Naoki Yoshida gisteren bekend tijdens het Final Fantasy XIV Fan Festival.

De nieuwe uitbreiding moet in de zomer van volgend jaar verschijnen. De uitbreiding bevat onder andere een aantal nieuwe job classes en een nieuw speelbaar ras. Vermoedelijk worden de Machinist job class en het Viera-ras toegevoegd. Een van de nieuwe job classes die bevestigd is voor Shadowbringers, is de Blue Mage. De Blue Mage class maakt gebruik van blauwe magie, waarmee ze de aanvallen van tegenstanders over kunnen nemen. Tevens is ook een new game plus-modus aangekondigd voor de game en brengt de uitbreiding ook een aantal gameplay updates met zich mee.

Final Fantasy XIV is momenteel verkrijgbaar op pc en PlayStation 4. De Shadowbringers-uitbreiding verschijnt in de zomer van 2019.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

2 juli 2019

-

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord