Final Fantasy XIV: Shadowbringers

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 2 juli 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Final Fantasy XIV krijgt nieuwe uitbreiding Shadowbringers

De MMORPG Final Fantasy XIV krijgt volgend jaar een nieuwe uitbreiding, genaamd Shadowbringers. Dit maakte producent Naoki Yoshida gisteren bekend tijdens het Final Fantasy XIV Fan Festival.

De nieuwe uitbreiding moet in de zomer van volgend jaar verschijnen. De uitbreiding bevat onder andere een aantal nieuwe job classes en een nieuw speelbaar ras. Vermoedelijk worden de Machinist job class en het Viera-ras toegevoegd. Een van de nieuwe job classes die bevestigd is voor Shadowbringers, is de Blue Mage. De Blue Mage class maakt gebruik van blauwe magie, waarmee ze de aanvallen van tegenstanders over kunnen nemen. Tevens is ook een new game plus-modus aangekondigd voor de game en brengt de uitbreiding ook een aantal gameplay updates met zich mee.

Final Fantasy XIV is momenteel verkrijgbaar op pc en PlayStation 4. De Shadowbringers-uitbreiding verschijnt in de zomer van 2019.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?