Final Fantasy XIV: Shadowbringers

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 2 juli 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Final Fantasy XIV: Shadowbringers ontvangt nieuwe trailer

Square Enix hield zich op het gebied van Final Fantasy niet in tijdens de persbriefing op E3 in Los Angeles. Naast de Final Fantasy VII Remake was er ook een nieuwe trailer voor Final Fantasy XIV: Shadowbringers.

Shadowbringers is een nieuwe uitbreiding voor Final Fantasy XIV, maar bevat volgens Square Enix dusdanig veel content dat het een game an sich is. Tijdens de presentatie van Square Enix werd er veel beeldmateriaal getoond met een launch trailer van deze nieuwe content en werd tevens de releasedatum bekendgemaakt. Bekijk hieronder de officiële launch trailer van Final Fantasy XIV: Shadowbringers.

Shadowbringers: Final Fantasy XIV komt uit op 2 juli voor pc en PlayStation 4.

BRON Square Enix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?