Final Fantasy XIV: Shadowbringers

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 2 juli 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer en details Final Fantasy XIV: Shadowbringers onthuld

Square Enix heeft tijdens Final Fantasy XIV Fan Fest in Tokio een nieuwe trailer en details voor Final Fantasy XIV: Shadowbringers onthuld. Zo krijgen we nieuwe races, een nieuwe job en veel meer in deze nieuwste uitbreiding.

De Shadowbringers-uitbreiding van Final Fantasy XIV bevat veel nieuwe toevoegingen. Zo hebben we eerder al kunnen zien dat de Blue Mage job aan de game wordt toegevoegd, maar nu krijgt de game ook een Dancer job. Deze nieuwe job is een ranged DPS-klasse die gebruikmaakt van werpwapens. Daarnaast worden ook de Hrothgar en Viera toegevoegd als speelbare rassen. De Hrothgar is een soort leeuw die enkel door mannelijke personages gespeeld kan worden en de Viera is daarentegen een soort konijn dat enkel door vrouwelijke personages gespeeld kan worden. Naast nieuwe speelbare rassen en jobs brengt de uitbreiding ook verschillende nieuwe gebieden, een nieuwe raid en een nieuw verhaal met zich mee. Uiteraard heeft Square Enix voor Shadowbringers ook een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin we een glimp op kunnen vangen van deze nieuwe toevoegingen.

Final Fantasy XIV is momenteel te spelen op pc en PlayStation 4. De nieuwste uitbreiding Shadowbringers verschijnt op 2 juli.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?