Fire Emblem Warriors: Three Hopes

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 24 juni 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Hack and Slash
  • Gameliner score

Trailer: Fire Emblem Warriors: Three Hopes aangekondigd

De Nintendo Direct van vanavond werd afgetrapt met een nieuwe game. Fire Emblem Warriors: Three Hopes is aangekondigd.

Wat gebeurt er als je de setting en personages van Fire Emblem: Three Houses pakt en daar vervolgens een Dynasty Warriors-game van maakt? Dan krijg je Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Deze Hack and Slash-game speelt zich af in hetzelfde universum als de meest recente Fire Emblem-game. We kunnen Edelgard, Dimitri en Claude zich door hordes vijanden zien worstelen met behulp van hun speciale vaardigheden.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes verschijnt 24 juni voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?