Trailer: Personages Fire Emblem Warriors: Three Hopes onthuld

Geplaatst: 12 april 2022 19:57

Er is een nieuwe trailer van Fire Emblem Warriors: Three Hopes verschenen. Deze nieuwe trailer laat ons kennismaken met de verschillende personages.

Tijdens de meest recente Nintendo Direct werd Fire Emblem Warriors: Three Hopes aangekondigd. Deze Musou spin-off van Fire Emblem: Three Houses speelt zich af in hetzelfde universum als de originele game op de Nintendo Switch. In de meest recente trailer kunnen we kennismaken met de verschillende personages en krijgen we verschillende gameplay-elementen te zien. Zo zijn de bekende personages Edelgard, Dimitri en Claude van de partij, maar is het hoofdpersonage in Fire Emblem Warriors: Three Hopes niet Byleth zoals in Three Houses. Byleth schijnt in deze spin-off namelijk de schurk te zijn, in de vorm van de Ashen Demon. Het hoofdpersonage in Three Hopes is Shez, die ook in deze game een mannelijke of vrouwelijke vorm kan aannemen. Ook zien we in de trailer dat de hack & slash gameplay afgewisseld wordt met strategische gameplay en stukken waar je vrij rond kunt lopen door je kamp.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes verschijnt 24 juni voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

24 juni 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord