Trailer: Fire Emblem Warriors: Three Hopes-demo beschikbaar

Geplaatst:

Er is een gratis demo beschikbaar gemaakt van Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Het nieuws werd gedeeld middels een actievolle nieuwe trailer.

De eerste Nintendo Direct van het jaar werd afgetrapt met de aankondiging van Fire Emblem Warriors: Three Hopes. In deze musougame volgen we de personages uit Fire Emblem: Three Houses, de succesvolle strategische RPG uit 2019. Inmiddels is de game nog maar enkele weken van ons verwijderd. Hoog tijd om de game zelf te ervaren, zo dacht Nintendo. Er is nu namelijk een gratis demo van Fire Emblem Warriors: Three Hopes beschikbaar in de Nintendo eShop. De demo geeft je toegang tot de eerste vier hoofdstukken van de game en stelt spelers in staat om één van de meerdere routes te kiezen. Wanneer je de demo uitgespeeld hebt, kun je jouw opslaggegevens overzetten naar de volledige game.

Het nieuws werd gedeeld middels een nieuwe trailer. Daarin zien we bekende Fire Emblem-personages hun vijanden in mootjes hakken aan de hand van traditionele Warriors-gameplay. Ook delen van het verhaal passeren de revue. Je kunt de nieuwe trailer hieronder bekijken.

De gratis demo van Fire Emblem Warriors: Three Hopes is nu beschikbaar in de Nintendo eShop. Wil je eerst nog iets meer gameplay zien voordat je je dierbare gigabytes opoffert? Bekijk dan zeker een eerdere trailer van Fire Emblem Warriors: Three Hopes.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

24 juni 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord