Fire Emblem Warriors: Three Hopes

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 24 juni 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Hack and Slash
  • Gameliner score

Trailer: Fire Emblem Warriors: Three Hopes-demo beschikbaar

Er is een gratis demo beschikbaar gemaakt van Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Het nieuws werd gedeeld middels een actievolle nieuwe trailer.

De eerste Nintendo Direct van het jaar werd afgetrapt met de aankondiging van Fire Emblem Warriors: Three Hopes. In deze musougame volgen we de personages uit Fire Emblem: Three Houses, de succesvolle strategische RPG uit 2019. Inmiddels is de game nog maar enkele weken van ons verwijderd. Hoog tijd om de game zelf te ervaren, zo dacht Nintendo. Er is nu namelijk een gratis demo van Fire Emblem Warriors: Three Hopes beschikbaar in de Nintendo eShop. De demo geeft je toegang tot de eerste vier hoofdstukken van de game en stelt spelers in staat om één van de meerdere routes te kiezen. Wanneer je de demo uitgespeeld hebt, kun je jouw opslaggegevens overzetten naar de volledige game.

Het nieuws werd gedeeld middels een nieuwe trailer. Daarin zien we bekende Fire Emblem-personages hun vijanden in mootjes hakken aan de hand van traditionele Warriors-gameplay. Ook delen van het verhaal passeren de revue. Je kunt de nieuwe trailer hieronder bekijken.

De gratis demo van Fire Emblem Warriors: Three Hopes is nu beschikbaar in de Nintendo eShop. Wil je eerst nog iets meer gameplay zien voordat je je dierbare gigabytes opoffert? Bekijk dan zeker een eerdere trailer van Fire Emblem Warriors: Three Hopes.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?