Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Forspoken

  • Ontwikkelaar Luminous Productions
  • Eerste releasedatum 24 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Forspoken heeft een nieuwe trailer met gameplay

Forspoken heeft een nieuwe gameplay trailer gekregen. In de trailer krijgen we maar liefst 10 minuten aan gameplay te zien.

De trailer voor Forspoken die eerder deze maand verscheen, landde niet goed, om het zacht uit te drukken. In deze nieuwe trailer van 10 minuten van Square Enix ligt de nadruk veel meer op de setting van Forspoken, en hoe het speelt. De trailer laat ook meer zien van het traversal en open wereld systeem, met een iets meer lokaal ogende "torens vullen de kaart in" mechaniek. Frey kan klokkentorens scannen om interessante punten in de buurt te markeren, die er allemaal vrij dicht bij de toren uitzien. Als alles op zicht blijft, is dat misschien wel een teken dat verkennen leuker is dan het volgen van waypoints, vooral als je ook nog kunt vliegen en snelle ritjes en sprongen kunt maken.

Forspoken is uitgesteld naar de eerste helft van 2023, dus zal dit jaar nog niet verschijnen.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?