Trailer: Fortnite Chapter 4 Season OG heeft een gameplay trailer

-

Het nieuwe seizoen van Fortnite Chapter 4 start vandaag: Season OG. Ben je benieuwd naar de gameplay? Check dan de nieuwe trailer voor dit seizoen.

Fortnightmares 2023 is weer ten einde gekomen. We hebben kunnen genieten van een terugblik op Alan Wake en allerlei bekende figuren uit oude horrorfilms. Nu is het tijd voor het nieuwe seizoen van Fortnite. Het thema van dit seizoen van de battle royale game is tijdreizen. We zien dan ook de allereerste map van Fortnite weer terug in dit seizoen. De gameserie gaat weer een beetje terug naar zijn roots. Naast de terugkeer van de oude map brengt Season OG veranderingen en nieuwe toevoegingen met zich mee. Bij een nieuw Fortnite seizoen hoort natuurlijk een nieuwe battle pass. Dit keer is het de OG pass, waarmee je weer allerlei beloningen kunt verdienen door de game te spelen. De oude map is niet het enige dat terugkomt uit de eerdere tijd van de battle royale. We zien onder andere ook oude wapens terug, zoals de Pump Shotgun en Shopping Carts.

Fortnite Chapter 4 Season OG gaat vandaag van start, naar verwachting rond 15:00 uur, en eindigt op 2 december.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord