Trailer: Tijd om te griezelen in Fortnitemares 2023

-

Fortnite viert Halloween op een bombastische manier. Check hier wat je kan verwachten in Fortnitemares 2023 met o.a. Alan Wake en Michael Myers!

Epic is niet vies van een feestje en het Amerikaanse griezelfestijn is natuurlijk eentje die niet overgeslagen kan worden. In Fortnitemares 2023 kunnen spelers aan de slag met de geestige content die Fortnite weet voort te schotelen. Een aantal spraakmakende personages mogen hun debuut maken in Fortnite: Alan Wake, Michael Myers en Jack Skellington springen uit de bus op zoek naar die felbegeerde Victory Royale. Mocht je geen trek hebben in de battle royale, dan kan je aan de slag met de Horde Rush modus. In deze modus moet je door diverse waves aan vijanden knokken en uiteindelijk de eindbaas verslaan. Gelukkig zijn er genoeg nieuwe wapens om je een handje te helpen, zoals de Wood Stake Shotgun, Thorne’s Vampiric Blade en Pumpkin Launcher. Mocht het je allemaal even te veel worden, dan neem je toch de benen via de Witch Broom? En natuurlijk is het geen Halloween zonder al het lekkers waar je spontaan diabetes van krijgt, dus de map ligt ook weer ondergesneeuwd in Candy Corn, Pepper Mints, Hop Drops en Jelly Beans.

Fortnite is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: Epic Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord