Trailer: Fortnite Zero Build-modus permanent toegevoegd

Geplaatst: 30 maart 2022 12:06

Het ziet ernaar uit dat de No Build-modus van Fortnite toch een permanente aanvulling wordt. De Zero Build-gamemodus is namelijk officieel onthuld.

In Fortnite Chapter 3 Season 2 werd voor het eerste de No-Build-modus geïntroduceerd. Dit leek een tijdelijke modus te zijn die alleen in Chapter 3 Season 2 beschikbaar was vanwege het verhaal. Een dataminer claimde bewijs te hebben gevonden dat de No-Build-modus van Fortnite toch permanent is. Dat blijkt nu ook te kloppen, daar Epic Games officieel de Zero Build-modus heeft onthuld. In deze speelmodus kun je, zoals de naam al doet vermoeden, geen constructies meer bouwen. In plaats daarvan vormt het Overshield je eerste lijn van verdediging. Zero Build is te vinden op de Discover-pagina en is te spelen als Solo, Duo, Trio en Squad.

Zero Build is vanaf nu beschikbaar in Fortnite.

Bron: Epic Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord