Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Forza Horizon 5 aangekondigd

Een Microsoft stream kan niet zonder een Forza-aankondiging. Vandaag werd namelijk Forza Horizon 5 aangekondigd.

Nog niet zo lang geleden werd Forza Horizon 5 gelekt via Hot Wheels. Nu hebben we de game eindelijk voor het eerst mogen zien. Tijdens de E3 stream van vanavond werd namelijk Forza Horizon 5 voor het eerst officieel onthuld. We zien in de trailer verschillende locaties in Mexico waar we doorheen kunnen racen, zoals een woestijn en de jungle. Naast de aankondiging hebben we echter ook gelijk de releasedatum van de game gezien. In november kunnen we al met de game aan de slag.

Forza Horizon 5 verschijnt 9 november voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON E3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?