Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Dit is de map van Forza Horizon 5 Rally Adventure

Als je meer wilt leren over de Forza Horizon 5 Rally Adventure DLC, dan heb ik goed nieuws voor je. Vandaag checken we de map van Forza Horizon 5 Rally Adventure!

Deze map werd vrijgegeven via Twitter. Mexico is een prachtig land met vele diverse landschappen. Dit probeert ontwikkelaar Playground Games zeker door te geven in de aankomende DLC. Zo zijn er rustieke dorpjes, zoals Pueblo Artza, waarin spelers kunnen genieten van de bijzondere architectuur. Als je meer van de indrukwekkende vertoningen van de natuur houdt, dan is er ook genoeg om te zien. Race door de bloedhete Desert Gorge, drift door de zanderige Rugged Dunes of geniet van al het groen in de Green Hills. In de Palm Forest kun je je droom als sloopauto waarmaken, wanneer je alle onschuldige bomen naar de gallemiezen rijdt. Tot slot is er meer dan genoeg ruimte voor de meest waanzinnige stunts in de Abandoned Quarry. Waar race jij als eerste naar toe?

Check hier onze review van Forza Horizon 5.

Forza Horizon 5 is nu beschikbaar op de pc, Xbox One en Xbox Series X|S. Forza Horizon 5 Rally Adventure verschijnt op 29 maart.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?