Dit is de map van Forza Horizon 5 Rally Adventure

Geplaatst:

Als je meer wilt leren over de Forza Horizon 5 Rally Adventure DLC, dan heb ik goed nieuws voor je. Vandaag checken we de map van Forza Horizon 5 Rally Adventure!

Deze map werd vrijgegeven via Twitter. Mexico is een prachtig land met vele diverse landschappen. Dit probeert ontwikkelaar Playground Games zeker door te geven in de aankomende DLC. Zo zijn er rustieke dorpjes, zoals Pueblo Artza, waarin spelers kunnen genieten van de bijzondere architectuur. Als je meer van de indrukwekkende vertoningen van de natuur houdt, dan is er ook genoeg om te zien. Race door de bloedhete Desert Gorge, drift door de zanderige Rugged Dunes of geniet van al het groen in de Green Hills. In de Palm Forest kun je je droom als sloopauto waarmaken, wanneer je alle onschuldige bomen naar de gallemiezen rijdt. Tot slot is er meer dan genoeg ruimte voor de meest waanzinnige stunts in de Abandoned Quarry. Waar race jij als eerste naar toe?

Check hier onze review van Forza Horizon 5.

Forza Horizon 5 is nu beschikbaar op de pc, Xbox One en Xbox Series X|S. Forza Horizon 5 Rally Adventure verschijnt op 29 maart.

Bron: Forza.net
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 5

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

9 november 2021

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord