Trailer: Forza Horizon 5 Rally Adventure DLC aangekondigd

Geplaatst: 23 februari 2023 18:35
Aangepast: 23 februari 2023 18:37

De tweede grote uitbreiding van Forza Horizon 5 is onthuld. Maak je klaar om flink te gaan zandhappen in Forza Horizon 5 Rally Adventure!

Je gaat aan de slag met echte rally monsters. Deze wagens zijn gebouwd om door ruig terrein te racen in plaats van het reguliere asfalt. In Forza Horizon 5 Rally Adventure reizen spelers af naar Sierra Nueva. Je kan deelnemen aan drie rallyteams en de meest gevaarlijke routes afleggen in de Horizon Rally en Horizon Races. De uitbreiding brengt tien nieuwe auto's naar de game en je hebt geluk als je al de Premium Add-Ons bundel in huis hebt gehaald. Dan speel je namelijk Forza Horizon 5 Rally Adventure zonder extra te betalen.

Check hier onze review van Forza Horizon 5.

Forza Horizon 5 is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles. Rally Adventure is beschikbaar vanaf 29 maart. De racegame is tevens te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Forza
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 5

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

9 november 2021

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord