Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Forza Horizon 5 Rally Adventure DLC aangekondigd

De tweede grote uitbreiding van Forza Horizon 5 is onthuld. Maak je klaar om flink te gaan zandhappen in Forza Horizon 5 Rally Adventure!

Je gaat aan de slag met echte rally monsters. Deze wagens zijn gebouwd om door ruig terrein te racen in plaats van het reguliere asfalt. In Forza Horizon 5 Rally Adventure reizen spelers af naar Sierra Nueva. Je kan deelnemen aan drie rallyteams en de meest gevaarlijke routes afleggen in de Horizon Rally en Horizon Races. De uitbreiding brengt tien nieuwe auto's naar de game en je hebt geluk als je al de Premium Add-Ons bundel in huis hebt gehaald. Dan speel je namelijk Forza Horizon 5 Rally Adventure zonder extra te betalen.

Check hier onze review van Forza Horizon 5.

Forza Horizon 5 is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles. Rally Adventure is beschikbaar vanaf 29 maart. De racegame is tevens te spelen via Xbox Game Pass.

BRON Forza

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?