Trailer: Forza Motorsport scheurt langs tijdens Xbox Games Showcase

Geplaatst:

Uiteraard stond Forza Motorsport ook klaar op de startgrid tijdens de Xbox Games Showcase. We kregen nieuwe beelden te zien van de racesimulatie.

Ronkende motoren galmden tijdens de Xbox Games Showcase. Zoals bekend is er een nieuwe Forza Motorsport in de maak en een Xbox Games Showcase is geen Xbox Games Showcase zonder beelden van Forza. Forza Motorsport krijgt een geheel nieuwe carriéremodus waarin jij je als coureur van je beste kant moet laten zien. In Forza Motorsport kun je racen in ruim vijfhonderd bolides op tal van circuits. Ook werd eindelijk de releasedatum van de game onthuld en weten we nu dus dat we deze herfst aan de slag kunnen met de nieuwe Forza Motorsport Dit zijn de cover auto's van Forza Motorsport. Benieuwd wat de volledige line-up is? Deze auto's zitten in Forza Motorsport.

Forza Motorsport is beschikbaar vanaf 10 oktober 2023 voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Xbox Games Showcase
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport (2023)

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

10 oktober 2023

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord