Dit zijn de cover auto's van Forza Motorsport

Geplaatst:

De auto's in Forza Motorsport zijn natuurlijk van wereldbelang. Vandaag checken we welke bolides op de cover staan van de felbegeerde racegame.

Het gaat om de 2023 No. 01 Cadillac Racing V-Series.R en 2024 Chevrolet Corvette E-Ray. In simpelere termen? De blauwe en de gele. De twee wagens versieren de cover art van de nieuwe Forza Motorsport. In eerste instantie waren deze afbeeldingen gelekt en toen heeft ontwikkelaar Turn 10 Studios ervoor gekozen om het officieel te tonen. Verder wordt er bekendgemaakt dat Forza Motorsport onderdeel is van de Xbox Games Showcase. Op 11 juni kun je genieten van een nieuwe trailer, maar wat nou als je meer interesse hebt in een gameplay walkthrough met diepgang? Dan moet je op 13 juni tijdens de Forza Monthly presentatie even langskomen, want dan wordt er een uitgebreide carrièremodus demo getoond.

Check hier de eerste gameplay van Forza Motorsport. Vorige maand werd er bekendgemaakt dat visueel gehandicapten Forzo Motorsport prima kunnen spelen.

Forza Motorsport wordt ergens dit jaar beschikbaar gemaakt voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Forza
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport (2023)

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

10 oktober 2023

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord