Worldless

  • Ontwikkelaar Noname Studios
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , Strategie , Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Ga voor optimale zelfontwikkeling in Worldless

Een avontuur draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. Deze opvatting is het kernprincipe in de nieuwe game Worldless.

Gameplay is getoond via een trailer tijdens de MIX Showcase. Wat gelijk opvalt bij het bekijken van de beelden, zijn de verschillende vormen, rustgevende muziek en mooie lichteffecten. De designs van de personages doen denken aan een Wii Fit Trainer of eindbaas Tabuu uit Super Smash Bros Brawl. Deze spirituele game wordt omschreven als een 2D-avontuur met turn-based combat. Bij het bekijken van de game oogt Worldless als een metroidvania zoals Ori and the Blind Forest. Het verhaal dient voor de speler geestverruimend en vanuit verschillende perspectieven te interpreteren te zijn. Je begeeft je door een vormloze wereld om te groeien in persoonlijke ontwikkeling en begrip. Kun jij niet langer wachten op Worldless? Er is al een demo beschikbaar via Steam.

Worldless is in 2023 beschikbaar en komt voorlopig alleen uit op Steam.

BRON Thunderful Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?