Trailer: Gameplay Splatoon 3 drukt stempel op Nintendo Direct

Geplaatst:
Aangepast: 9 februari 2022 23:43

Splatoon 3 heeft rustig op de beurt moeten wachten, maar natuurlijk kan deze niet ontbreken tijdens de Nintendo Direct van 9 februari. Voor het eerst krijgen we gameplay van de aankomende splooter te zien!

Splatoon staat bekend om zijn eigenaardige visie op het shooter genre. Dat doen ze met verve (pa dum tss), want de franchise kent een loyale achterban. Toch moeten we na de aankondiging van Splatoon 3 al een flinke tijd wachten op de eerste gameplay van Splatoon 3. Daar komt vandaag een einde aan, want vandaag zien we voor het eerst beelden van de Salmon Run modus! De trailer kent ondersteuning van een bijzonder aparte soundtrack, wij adviseren dan ook om de trailer hooguit twee keer te kijken alvorens je gek wordt.

Splatoon 3 verschijnt deze zomer voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 3

Series

Splatoon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

9 september 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord