Trailer: Geniet van drie World of Warcraft: The War Within trailers

Geplaatst:

Blizzard is tijdens BlizzCon 2023 de MMO World of Warcraft niet vergeten. De aankomende World of Warcraft uitbreiding: The War Within, kreeg maar liefst drie trailers.

Ga er maar even voorzitten, want er valt dus genoeg te zien. De eerste trailer is absoluut de moeite waard, ondanks dat het gaat om een cinematische trailer. Terwijl er op de achtergrond droevige muziek te horen is, zien we de helden Anduin en Thrall. Hoewel Anduin zich al een tijdje afzondert, is het tijd om het heft weer in eigen handen te nemen. Beide hebben namelijk visioenen over iemand in de Heart of the World. Het duister maakt zich weer klaar en het licht van Anduin is nodig. Het licht waar hij zelf, door zijn verleden, niet meer in geloofd. Het verhaal van World of Warcraft: The War Within is het begin van The Worldsoul Saga story arc.

De tweede trailer toont ons wat we mogen verwachten van de uitbreiding. Een aantal zones worden namelijk geïntroduceerd. Je begint het avontuur in Isle of Dorn aan de westelijke kant van Pandaria. Terwijl je daarna afdaalt naar The Ringing Deeps. Daarnaast kun je ook nog Hallowfal en Azj-Khaet, de hoofdstad van de Nerubian bezoeken. De uitbreiding brengt niet alleen nieuwe dungeons en raids met zich mee. Je kunt ook samen met vier andere in de Delves duiken. Door de introductie van de zones, ontmoet je ook de Earthen wat een nieuwe Allied Race is. Daarnaast kun je nu level tachtig worden, waardoor je meer Skills uit de Hero Talent Trees kunt vrijspelen. Met het Warband-Systeem wordt alle voortgang die je hebt gemaakt, automatisch gedeeld met je andere personages.

De laatste trailer gaat vooral om de speciale The War Within Epic Edition voor World of Warcraft. Wanneer je besluit om deze editie aan te schaffen krijgen je een aantal bonussen. Zo krijg je de Algarian Stormrider die meerdere varianten en kleuren heeft, een enchanted boost van level zeventig, de transmog Stormrider's outfit en een pet genaamd Squally. Uiteraard krijg je ook drie dagen eerder toegang tot The War Within. Deze editie geeft je direct toegang tot World of Warcraft: Dragonflight, wat geld en dertig dagen in-game tijd. Dragonflight is ook inbegrepen bij de basis editie van The War Within.

World of Warcraft: The War Within verschijnt in 2024.

Bron: BlizzCon

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: The War Within

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord