Trailer: Gothic krijgt een remake en een korte teaser

-

Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Alkimia Interactive hebben tijdens de THQ Nordic Digital Showcase 2022 een nieuwe trailer voor de Gothic-remake getoond.

De trailer nodigt kijkers uit tot een afdaling in de diepten van de Old Mine, waar gevaren op de loer liggen in het donker. We krijgen nog weinig te zien van de remake, afgezien van een nogal duistere teaser. Deze teaser neemt ons mee naar de mijn en ongetwijfeld zullen de omgevingen wat herinneringen oproepen bij degenen die de originele RPG hebben gespeeld. We krijgen een beter idee van de gebruikte engine en de visuele verbeteringen die zijn aangebracht sinds de laatste presentatie van de gaem, maar dat is dan ook alles. Geen gameplay, en zoals je zou verwachten, is er ook geen release datum aangekondigd. De release van Gothic Remake is nog ver weg, en deze kleine preview bevestigt dat alleen maar.

De Gothic-remake komt uit voor PlayStation 5, Xbox Series en pc. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gothic 1 Remake

Ontwikkelaar:

Alkimia Interactive

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord