Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Shovel Knight Dig

  • Ontwikkelaar Yacht Club Games
  • Eerste releasedatum 23 september 2022
  • Platformen Pc , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Platform , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Gratis Shovel Knight Dig DLC nu beschikbaar

Er is een nieuwe DLC gratis beschikbaar gemaakt voor Shovel Knight Dig. In Fate and Fortune kunnen veteranen aan de slag met een nieuwe gamemodus.

Ja, ik zeg veteranen, omdat je de basegame uitgespeeld moet hebben voor de nieuwe uitdagingsmodus: Knightmare Mode. Deze modus zorgt ervoor dat spelers aan de slag kunnen met extra uitdagingen tijdens hun runs. Shovel Knight en Black Knight werken samen om het mysterie van de put te ontrafelen. Black Knight is niet het enige personage dat een opkomst maakt in de DLC. Een behulpzaam figuur met de naam Fetcher wordt toegevoegd aan de game. Hij zorgt ervoor (tegen een kleine betaling) dat spelers halverwege een run kunnen stoppen, maar zo wel hun goud kunnen behouden. Verder zit de DLC vol met QoL-updates en andere handige features. Yacht Club Games geeft ook aan dat de console-versie van Shovel Knight Dig niet veel langer op zich laat wachten.

Bekijk hier onze Shovel Knight Dig review.

Shovel Knight Dig en de gratis DLC Fate and Fortune zijn nu beschikbaar voor de pc, Nintendo Switch en Apple Arcade.

BRON Yacht Club Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?