Trailer: Gratis Shovel Knight Dig DLC nu beschikbaar

Geplaatst: 20 maart 2023 15:55
-

Er is een nieuwe DLC gratis beschikbaar gemaakt voor Shovel Knight Dig. In Fate and Fortune kunnen veteranen aan de slag met een nieuwe gamemodus.

Ja, ik zeg veteranen, omdat je de basegame uitgespeeld moet hebben voor de nieuwe uitdagingsmodus: Knightmare Mode. Deze modus zorgt ervoor dat spelers aan de slag kunnen met extra uitdagingen tijdens hun runs. Shovel Knight en Black Knight werken samen om het mysterie van de put te ontrafelen. Black Knight is niet het enige personage dat een opkomst maakt in de DLC. Een behulpzaam figuur met de naam Fetcher wordt toegevoegd aan de game. Hij zorgt ervoor (tegen een kleine betaling) dat spelers halverwege een run kunnen stoppen, maar zo wel hun goud kunnen behouden. Verder zit de DLC vol met QoL-updates en andere handige features. Yacht Club Games geeft ook aan dat de console-versie van Shovel Knight Dig niet veel langer op zich laat wachten.

Bekijk hier onze Shovel Knight Dig review.

Shovel Knight Dig en de gratis DLC Fate and Fortune zijn nu beschikbaar voor de pc, Nintendo Switch en Apple Arcade.

Bron: Yacht Club Games
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shovel Knight Dig

Ontwikkelaar:

Yacht Club Games

Uitgever:

Yacht Club Games

Release:

23 september 2022

Pc, Mobile, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord