Shovel Knight Dig

  • Ontwikkelaar Yacht Club Games
  • Eerste releasedatum 23 september 2022
  • Platformen Pc , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Platform , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Release Shovel Knight Dig aanstaande

Yacht Club Games heeft goed nieuws te melden over Shovel Knight Dig. Het eindeloze wachten kan stoppen, want er is een releasedatum bekend voor de game.

Weet je nog? Die tijd dat corona slechts een biertje was en social distancing alleen een term was in vage sci-fi films? Dat is de tijd waarin Shovel Knight Dig werd aangekondigd. Yacht Club Games groef zijnn eigen graf door te ambitieus van start te gaan. Het resultaat is dat Shovel Knight Dig uitgesteld werd. Maar niet getreurd, want in een humorvolle nieuwe trailer kondigt de ontwikkelaar aan dat een releasedatum aanstaande is. Lang hoef je nu niet meer te wachten, want volgende maand verschijnt onze ridder te schep dan toch nog.

Shovel Knight Dig verschijnt op 23 september voor pc, Apple Arcade en Nintendo Switch.

BRON Yacht Club Games

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?