Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Shovel Knight Dig aangekondigd tijdens livestream

Geplaatst: 29 augustus 2019 20:17
Aangepast: 29 augustus 2019 21:35

Yacht Club Games heeft tijdens een livestream hun nieuwste game Shovel Knight Dig aangekondigd. De ontwikkelaar werkt samen met gameontwikkelaar Nitrome aan dit project.

In de trailer zien we een nieuw concept voor een Shovel Knight game, het gaat zich namelijk vooral ondergronds afspelen. Onze blauwe held wordt aangevallen door een nieuwe rivaal genaamd Drill Knight, die er vandoor gaat de loot van Shovel Knight. Dit pikt de ridder niet en gaat achter hem aan. De trailer toont nieuwe werelden, vijanden en volgens Yacht Club Games kunnen we een paar bekende gezichten verwachten. De game zelf heeft aanpassingen gekregen in de art style, zonder zijn identiteit te verliezen. De ontwikkelaars vertelde ook dat de game zo ontworpen is, dat er een oneindige hoeveelheid replayability aanwezig zal zijn.

Wanneer Shovel Knight Dig beschikbaar is en op welke platformen is nog niet bekend. Volgens Yacht Club Games is er wel een demo beschikbaar op het event PAX West.

Bron: Yacht Club Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shovel Knight Dig

Series

-

Uitgever

Yacht Club Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

23 september 2022

Ontwikkelaar

Yacht Club Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord