Trailer: Gratis weekend en grote update voor The Crew 2

Geplaatst: 27 september 2018 10:00

The Crew 2 ontvangt zijn eerste grootschalige update. Deze update is nu beschikbaar en helemaal klaar voor het gratis weekend waar pc-spelers gebruik van kunnen maken. De game bezit al flink wat disciplines, maar nu is het ook mogelijk om te hovercraften!

In de DLC, genaamd: Gator Rush, reizen we af naar de Bayou om deel te nemen aan dikke hovercraftraces. Deze discipline brengt vijf nieuwe voertuigen, een aantal nieuwe races en een nieuwe moeilijkheidsgraad met zich mee. Spelers kunnen zich vanaf nu wagen aan Ace Mode, een moeilijkheidsgraad waarin exclusieve legendary loot te verdienen valt. Pc-spelers boffen extra dit weekend. The Crew 2 is namelijk vanaf 27 tot en met 30 september gratis speelbaar via Uplay!

Bron: Ubisoft
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew 2

Series

The Crew

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 juni 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Ivory Tower

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord