Trailer: Halo Infinite Firefight: King of the Hill onthuld

Geplaatst: 4 december 2023 18:02
-

Halo Infinite blijft maar groeien en de content blijft maar komen. Ditmaal mogen Spartans zich opmaken voor Firefight: King of the Hill!

In Halo Infinite's versie van Firefight moeten Spartans bepaalde gebieden op de map verdedigen tegen de troepen van The Banished. Je kan deze modus in co-op spelen met drie andere spelers. Hoe langer je volhoudt tegen The Banished, des the moeilijker de gamemodus wordt. Het wordt al helemaal chaos wanneer niemand van je team neergaat - dan worden er namelijk 'skulls' geactiveerd. Deze schedels modificeren de gameplay, waardoor het nog uitdagender wordt om te overleven. Naast Firefight kunnen spelers aan de haal met de 'Repair Field' equipment. Dit is een neutrale gadget die alles en iedereen repareert in een bepaalde radius. Het kan aan voertuigen vastgemaakt worden - over mobiele ondersteuning gesproken - en het kan Spartans in bepaalde gamemodi reviven. Verder zit de update vol met aanpassingen voor Ranked, nieuwe toevoegingen voor Forge en nog veel meer. Check vooral de bronvermelding als je geen elk detail wilt missen.

Firefight: King of the Hill is onderdeel van Halo Infinite Season 5: Reckoning.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Ontwikkelaar:

343 Industries

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

8 december 2021

Pc, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord