Trailer: Halo Infinite Season 5: Reckoning brengt The Flood terug

Geplaatst: 9 oktober 2023 18:50
-

Halo Infinite Season 5: Reckoning zit bommetje vol met felbegeerde features en gloednieuwe content. Check hier alles wat je moet weten over het vijfde seizoen van de first-person shooter!

In het vijfde seizoen van Halo Infinite kunnen spelers aan de haal met een nieuwe gamemodus. Nou ja, veteranen zullen deze gamemodus wellicht herkennen uit Halo 4 - het is namelijk een vernieuwde versie van Extraction. Halo Infinite Season 5: Reckoning brengt uiteraard ook een nieuwe battle pass met zich mee en het is er eentje die vol zit met The Flood gerelateerde items. Precies op tijd voor 'Haloween'. Twee nieuwe arena-maps worden toegevoegd, genaamd Prism en Forbidden. De map Prism zit vol met 'Subanese crystals' - oftewel de ammunitie voor de Needler-wapens. Al je op deze kristallen schiet, ontploft het materiaal en zoeken ze naar een slachtoffer. Forbidden is vooral (en wederom) gebaseerd op de geuren en kleuren van Delta Halo. Maar dat is niet alles!

De grootste verrassing van Halo Infinite Season 5: Reckoning zit toch echt in de toevoeging van AI in Forge. Ja, straks kun je de maps volstampen met The Banished-troepen. In theorie kunnen er dus nu echte campaigns gebouwd worden in de level editor van Halo Infinite. 343 Industries lijkt hierop te willen inspelen, want je kan straks XP verdienen in Custom Games. Verder krijgen we eindelijk een update over cross-core customization. Wanneer het vijfde seizoen gearriveerd is, kun je elke helm op elke armor-core zetten. Wil je nog meer mooi nieuws over tof pantser? Wanneer je de maximale rank hebt behaald in Halo Infinite, krijg je de Infinite Mark VI Armor Kit. Ja, dan ben jij dé Master Chief in de matchmaking lobbies. Als kers op de taart kondigt 343 Industries aan dat Firefight: King of the Hill later in het seizoen wordt toegevoegd.

Check hier onze multiplayer review van Halo Infinite. Benieuwd hoe het met de shooter is deze dagen? Check dan hier of Halo Infinite de moeite waard is in 2023.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en Xbox One. Halo Infinite Season 5: Reckoning begint op 17 oktober. De komende weken gaat 343 Industries meer informatie onthullen - ook tijdens de 2023 Halo World Championship van 13 t/m 15 oktober.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Ontwikkelaar:

343 Industries

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

8 december 2021

Pc, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord