Trailer: Halo Infinite lanceert Custom Game Browser

Geplaatst:

Halo-veteranen weten hoe mooi de avonden gevuld met Custom Games kunnen zijn. 343 Industries heeft een grote stap gezet in het verrijken van de sociale game-ervaring in Halo Infinite.

Halo Infinite herpakt zich meer dan prima na een valse start als het gaat over live-service. Voornamelijk de Forge-modus is ontzettend populair. Wat hoort daarbij? Een Custom Game Browser natuurlijk! Deze feature stond eigenlijk gepland voor seizoen drie, maar 343 Industries heeft aangegeven dat ze snappen dat dit een belangrijk en gewild item is. Daarom heeft de ontwikkelaar de feature al vrijgegeven. Via de Custom Game Browser kunnen spelers op de zelfgemaakte maps en modi van andere Spartans spelen. Daarnaast is er een nieuwe map toegevoegd. Een remake van de populaire Halo 3-map genaamd The Pit. Deze map draagt de naam Empyrean en is gemaakt door 343 Industries in Forge. Als kerstcadeautje zijn alle beschikbare Armor Cores en basisskins gratis verkrijgbaar gemaakt voor de spelers van Halo Infinite.

Bekijk hier onze multiplayer review van Halo Infinite. Check hier alle nieuwe content die de Halo Infinite Winter Update te bieden heeft.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord