Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Zo bouw je in Halo Infinite's Forge

Het is je wellicht opgevallen dat de Halo-community al een tijdje aan het bouwen is in Forge. 343 Industries heeft een video georganiseerd, waarin ze meer vertellen over de bouwmodus.

Mocht je het nog niet weten, Forge is een klassieke modus in de Halo-franchise. Via deze modus kunnen spelers hun eigen maps maken, modi designen en ervaringen schapen. Halo Infinite lanceerde zonder Forge in laat 2021. Dit was een flinke domper voor de community, maar Forge is nu onderweg en vandaag liet 343 Industries weten welke nieuwe features worden toegevoegd.

De video begint met het bouwwerk van een 343-werknemer. Hij heeft eventjes een campaign scenario gebouwd. Zo komen we te weten dat je bouwblokken kunt dupliceren en dat er wederom magneten zijn om zo items aan elkaar te koppelen. Voor het eerst is er echter een 'undo' en 'redo' functie, waardoor spelers makkelijker dan ooit hun bouwwerken kunnen herstellen. Er zijn nog meer opties voor de meer dan 7000 items in Halo Infinite's Forge. Zo kun je ze andere kleuren schilderen, andere texturen toepassen, verschillende namen geven en kun je de grootte flink verstellen. Zo kan je van een steentje een berg maken. Letterlijk. De gehele video is hieronder te bekijken voor alle informatie over de bouwfuncties van Forge.

Bekijk hier onze multiplayer review van Halo Infinite. Naast Forge komt ook Halo Infinite's campaign co-op naar de game toe.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. De Forge Beta is onderdeel van Halo Infinite's Winter Update die beschikbaar is vanaf 8 november.

BRON 343

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?