Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Hello Neighbor 2

  • Ontwikkelaar Eerie Guest
  • Eerste releasedatum 6 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Hello Neighbor 2 krijgt closed bèta in april

TinyBuild Games heeft aangekondigd dat Hello Neighbor 2 in april een closed bèta krijgt. Met de aankondiging is er een nieuwe trailer verschenen en krijgen we meer te weten over de wereld.

Door de gameplaytrailers van Hello Neighbor 2 hebben we al een goed beeld gekregen van de enge buurman genaamd Mr. Peterson. Dankzij de nieuwe trailer en artikel op Steam weten we nu ook dat Hello Neighbor 2 een open-wereld heeft en dat je verschillende bewoners moet onderzoeken. Zo is er een bakker aanwezig die misschien wel informatie voor je achterhoudt. Bereid je dus maar voor om in te breken bij verschillende bewoners en ook weer veilig te ontsnappen. In Hello Neighbor 2 registreert de A.I nu nog sneller de bewegingen die je maakt, waardoor het alleen maar lastiger wordt. Om toegang te krijgen tot de closed bèta is het vanaf nu mogelijk om de game te pre-orderen.

De closed bèta van Hello Neighbor 2 is te spelen op 7 april 2022.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?