Trailer: Hello Neighbor 2 krijgt closed bèta in april

Geplaatst: 11 december 2021 13:50

TinyBuild Games heeft aangekondigd dat Hello Neighbor 2 in april een closed bèta krijgt. Met de aankondiging is er een nieuwe trailer verschenen en krijgen we meer te weten over de wereld.

Door de gameplaytrailers van Hello Neighbor 2 hebben we al een goed beeld gekregen van de enge buurman genaamd Mr. Peterson. Dankzij de nieuwe trailer en artikel op Steam weten we nu ook dat Hello Neighbor 2 een open-wereld heeft en dat je verschillende bewoners moet onderzoeken. Zo is er een bakker aanwezig die misschien wel informatie voor je achterhoudt. Bereid je dus maar voor om in te breken bij verschillende bewoners en ook weer veilig te ontsnappen. In Hello Neighbor 2 registreert de A.I nu nog sneller de bewegingen die je maakt, waardoor het alleen maar lastiger wordt. Om toegang te krijgen tot de closed bèta is het vanaf nu mogelijk om de game te pre-orderen.

De closed bèta van Hello Neighbor 2 is te spelen op 7 april 2022.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hello Neighbor 2

Series

-

Uitgever

tinyBuild

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 december 2022

Ontwikkelaar

Eerie Guest

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord