Hello Neighbor 2

  • Ontwikkelaar Eerie Guest
  • Eerste releasedatum 6 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe Hello Neighbor 2 trailer toont nieuwe gameplay

Er is een nieuwe trailer voor Hello Neighbor 2 verschenen die meer gameplay laat zien. Het vervolg wordt later dit jaar verwacht voor Xbox Series X en PC.

De trailer kwam voorbij tijdens de PC Gaming Show van de E3 2021. Hij volgt een journalist die probeert de sinistere buurman Mr. Peterson te onderzoeken door booby traps te plaatsen en hem te besluipen bij het douchen. En uiteraard wordt hij regelmatig betrapt tijdens deze bezigheden. Het vervolg lijkt gebruik te maken van dezelfde stealthy horror gameplay als het origineel. Als speler neem je het op tegen een AI die leert van jouw fouten en zo de tactiek van de speler steeds beter leert kennen. De AI zal zelfs gebruik maken van je successen en gaat jouw tactieken tegen je gebruiken.

Hello Neighbor 2 staat gepland voor een release in 2021.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?