Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Hello Neighbor 2

  • Ontwikkelaar Eerie Guest
  • Eerste releasedatum 6 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Hello Neighbor 2 pre-order trailer onthult releasedatum

Hello Neighbor 2 heeft eindelijk een releasedatum, die de ontwikkelaar bekendmaakte in een nieuwe trailer. De game is nu ook vooruit te bestellen.

In Hello Neighbor 2 keer je terug naar het vreemde stadje Raven Brooks. Deze keer zul je echter niet proberen om in de kelder van je griezelige buurman zijn geheimen te ontrafelen. Het verhaal gaat verder en je kruipt in de huid van Quentin, een journalist. De demo van de game was vorig jaar al te spelen, maar daar werden we niet veel wijzer uit. Het leverde eigenlijk alleen maar meer vragen op. Naar aanleiding van een reeks vermiste kinderen, waaronder die van Nicky Roth (de oorspronkelijke hoofdpersoon van Hello Neighbor), is Quentin naar Raven Brooks gekomen om de buurman Mr. Peterson verder te onderzoeken. Er is een hele reeks onbekende gezichten in Raven Brooks die je zult moeten ontmoeten en onderzoeken, en nieuwe hulpmiddelen, zoals Quentins Hello-copter, om je door de nieuwe open wereld te helpen. Hello Neighbor 2 kan vanaf nu vooruit worden besteld en als je dat doet krijg je automatisch toegang tot de beta.

Hello Neighbor 2 is verkrijgbaar vanaf 6 december 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?