Trailer: Hello Neighbor 2 pre-order trailer onthult releasedatum

Geplaatst:

Hello Neighbor 2 heeft eindelijk een releasedatum, die de ontwikkelaar bekendmaakte in een nieuwe trailer. De game is nu ook vooruit te bestellen.

In Hello Neighbor 2 keer je terug naar het vreemde stadje Raven Brooks. Deze keer zul je echter niet proberen om in de kelder van je griezelige buurman zijn geheimen te ontrafelen. Het verhaal gaat verder en je kruipt in de huid van Quentin, een journalist. De demo van de game was vorig jaar al te spelen, maar daar werden we niet veel wijzer uit. Het leverde eigenlijk alleen maar meer vragen op. Naar aanleiding van een reeks vermiste kinderen, waaronder die van Nicky Roth (de oorspronkelijke hoofdpersoon van Hello Neighbor), is Quentin naar Raven Brooks gekomen om de buurman Mr. Peterson verder te onderzoeken. Er is een hele reeks onbekende gezichten in Raven Brooks die je zult moeten ontmoeten en onderzoeken, en nieuwe hulpmiddelen, zoals Quentins Hello-copter, om je door de nieuwe open wereld te helpen. Hello Neighbor 2 kan vanaf nu vooruit worden besteld en als je dat doet krijg je automatisch toegang tot de beta.

Hello Neighbor 2 is verkrijgbaar vanaf 6 december 2022.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hello Neighbor 2

Series

-

Uitgever

tinyBuild

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 december 2022

Ontwikkelaar

Eerie Guest

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord