Trailer: Het laatste hoofdstuk van GTFO nadert

Geplaatst:
Aangepast: 10 december 2023 18:28

Het laatste hoofdstuk voor de horror shooter GTFO nadert. Met de Rundown 8.0 Duality update wordt het verhaal van de vier gevangenen afgerond op verschrikkelijke wijze.

GTFO verscheen in 2020 in de Early Access en in onze preview van GTFO heb je kunnen lezen dat de game toen al potentie had. Ondertussen zijn we al jaren verder en wordt het hoofdstuk afgesloten. Je mag nu nog meer pijn lijden in de laatste update, want de game is er niet gezelliger op geworden. Om je te helpen overleven zijn er nieuwe wapens toegevoegd, zodat je jezelf op nieuwe manieren kunt verdedigen. Niet alleen tegen de bestaande horrors, maar ook tegen vijanden die je tot op heden nog niet hebt geïdentificeerd. De achievement Hunters mogen vanaf vandaag aan de slag met 57 achievements. GTFO is een multiplayer game en daardoor ben je afhankelijk van andere spelers. Om het allemaal wat soepeler te laten verlopen is de matchmaking aangepast. Aan de hand van de tiers wordt er nu naar andere spelers gezocht. Mocht het nu voorkomen dat er maar twee spelers worden gevonden, dan wordt de match alsnog gestart. Je hebt dus geen volledig team meer nodig. Al vraag ik mij af wie deze game in zijn eentje wil doorlopen. Dit is niet enige nieuws wat 10 Chambers had tijdens The Game Awards. Ze hebben namelijk ook hun nieuwe game Den of Wolves aangekondigd.

De Rundown 8.0 Duality update is al beschikbaar voor GTFO. Je kunt de game alleen spelen via pc.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTFO

Series

-

Uitgever

10 Chambers

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

9 december 2019

Ontwikkelaar

10 Chambers

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord