Trailer: Het lot valt in Final Fantasy 16

Geplaatst:

Zoals verwacht maakte ook Final Fantasy XVI een opkomst tijdens de PlayStation Showcase. We kregen nog een aantal nieuwe beelden te zien van de game.

De trailer ging wat verder in op het verhaal, al was het wel op een wat onsamenhangende manier. We zien vooral een hoop draken voorbij komen, maar verder niet zoveel informatie over de inhoud van de game. De hectische combat ziet er echter wel spectaculair uit. Over de talrijke oneliners die worden uitgesproken door een hoop verschillende personages kunnen we verder weinig zeggen, maar we gaan er vanuit dat ze in context wel ergens op slaan. Over minder dan een maand kunnen we de game al spelen, als je tenminste niet in Saudi-Arabië woont, waar Final Fantasy XVI gebanned is.

Final Fantasy XVI verschijnt op 22 juni exclusief voor de PlayStation 5.

Bron: Sony

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XVI

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

22 juni 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord