Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Final Fantasy XVI

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 22 juni 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Het lot valt in Final Fantasy 16

Zoals verwacht maakte ook Final Fantasy XVI een opkomst tijdens de PlayStation Showcase. We kregen nog een aantal nieuwe beelden te zien van de game.

De trailer ging wat verder in op het verhaal, al was het wel op een wat onsamenhangende manier. We zien vooral een hoop draken voorbij komen, maar verder niet zoveel informatie over de inhoud van de game. De hectische combat ziet er echter wel spectaculair uit. Over de talrijke oneliners die worden uitgesproken door een hoop verschillende personages kunnen we verder weinig zeggen, maar we gaan er vanuit dat ze in context wel ergens op slaan. Over minder dan een maand kunnen we de game al spelen, als je tenminste niet in Saudi-Arabië woont, waar Final Fantasy XVI gebanned is.

Final Fantasy XVI verschijnt op 22 juni exclusief voor de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?