Trailer: Indiana Jones and the Great Circle verschijnt eind 2024

Geplaatst:
Aangepast: 18 januari 2024 22:13

Onze avonturier der avonturiers stapt in een nieuw avontuur. Tijdens de Xbox Developer_Direct werd Indiana Jones and the Great Circle middels een onthullingstrailer de eerste beelden getoond.

Met de trailer is ook gelijk de naam van de nieuwe game bekendgemaakt. En oke, het mag dan een beetje een cheesy naam zijn, met de release van een nieuwe Indy-film vorig jaar maakt de komst van een nieuwe Indiana Jones-game het grote cirkeltje wel compleet. Want dat onze schatzoeker een comeback aan het maken is, werd vorig jaar wel duidelijk maar dat wordt nog even extra kracht bijgezet met een nieuwe game.

De game wordt ontwikkeld door MachineGames en die kennen we natuurlijk van de Wolfenstein-games. De antagonist waarmee we in deze eerste trailer kennismaken lijkt ook zo linea recta uit een van die nazi-games gestapt te zijn. Overigens biedt deze trailer ons echt direct een lekker inkijkje, want de trailer duurt een dikke drie minuten. We zien veel cinematische beelden, maar er wordt ook wat gameplay in de mix gegooid.

Het nieuwe avontuur van Indiana Jones barst ergens aan het einde van dit jaar los op Xbox Series en pc.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Indiana Jones and the Great Circle

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

MachineGames

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord