Indiana Jones keert terug tijdens Xbox Developer_Direct

Geplaatst:
Aangepast: 12 januari 2024 11:17

De kogel is door de kerk! Volgende week keert de Xbox Developer_Direct terug en we kunnen ons opmaken voor grote titels, inclusief de eerste gameplaybeelden van Indiana Jones!

Xbox heeft namelijk bevestigd dat de Developer_Direct weer de spotlight pakt in januari. Zoals vorig jaar worden er ook al wat deelnemers bekendgemaakt. Ninja Theory komt langs met Senua's Saga: Hellblade II en gaat ons meenemen achter de schermen. Op strategische wijze wordt er meer getoond van Ara: History Untold en ook de gloednieuwe RPG van Obsidian - die we kennen als Avowed - krijgt tijd in de schijnwerpers. De grootste en tevens meest onverwachte knaller moet toch echt wel de nieuwe Indiana Jones-games van MachineGames zijn. De makers van de recente Wolfenstein-games gaan voor het eerst gameplaybeelden onthullen van de avonturengame. Na de Xbox Developer_Direct kunnen Elder Scrolls Online fans nog hun hart ophalen, want dan wordt de nieuwe grote update onthuld. Tot slot is er bekendgemaakt dat we nog geen nieuws hoeven te verwachten omtrent de Activision/Blizzard backlog op Game Pass.

De Xbox Developer_Direct is te bekijken op 18 januari vanaf 21:00 uur. Kom vooral tegen die tijd terug om al het nieuws te lezen op onze website!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Indiana Jones and the Great Circle

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

MachineGames

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord