Trailer: Jagged Alliance 3 releasedatum onthuld

Geplaatst:

Ik hoop dat je klaar bent om een weg te banen door de rimboe, want je hebt een contract om te voltooien. Vandaag checken we de releasedatum van Jagged Alliance 3!

De releasedatum werd vrijgegeven middels een nieuwe features trailer. We krijgen te horen dat Jagged Alliance 3 het vorige deel wil eren: Jagged Alliance 2 wordt namelijk gezien als één van de beste games van zijn tijd. Die old school moeilijkheidsgraad is wederom te beproeven in het aankomende deel, want Jagged Alliance 3 houdt niet je handje vast. Het slagveld wordt gezien als een grote puzzel en spelers moeten rekening houden met diverse factoren. Dit slagveld is trouwens flink groot - Jagged Alliance 3 heeft een open-wereld. Deze wereld zit vol met kleurrijke personages wiens persoonlijkheden gaan opvallen tussen al het geweld door. Ja, bepaalde RPG-elementen gaan ervoor zorgen dat spelers impact hebben op het narratief. Tot slot laat ontwikkelaar Haemimont Games weten dat er wel degelijk Mod Support onderweg is voor de strategiegame - deze arriveert echter pas na lancering.

Check hier de gameplaytrailer van Jagged Alliance 3.

Jagged Alliance 3 is beschikbaar vanaf 14 juli voor de pc.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jagged Alliance 3

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

14 juli 2023

Ontwikkelaar

Haemimont Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord