Trailer: Jagged Alliance 3 trailer toont de tactische gevechten

Geplaatst:

In de eerste THQ Nordic showcase kreeg Jagged Alliance 3 een comeback. Nieuwe gameplay kon dan ook niet ontbreken tijdens de showcase van 2022. In de trailer zien we vooral de tactische gevechten.

Het is alweer twintig jaar geleden dat Jagged Alliance 2 uitkwam. De geliefde franchise is weer tot leven gewekt en krijgt een modern jasje. Het land Grand Chien verandert in een puinhoop wanneer de gekozen president wordt ontvoerd. Het is aan een groep huurlingen om de president terug te vinden en orde terug te brengen. Tijd dus om je eigen groep samen te stellen en het eiland te verkennen. Hoewel Jagged Alliance 3 een turn-based strategiegame is, heeft het wel zijn eigen kenmerken. Je kunt namelijk bepalen op welk lichaamsdeel je wil schieten. De kans om raak te schieten en de hoeveelheid Action Points verschillen per lichaamsdeel. Daarnaast zien we dat je gebruik kunt maken van Overwatch. Er is nog veel meer te zien dus als je interesse is gewekt kun je hieronder de gameplaytrailer bekijken.

Jagged Alliance 3 heeft nog geen releasedatum, maar het is al wel bekend dat de game gaat verschijnen voor de pc.

Bron: THQ Nordic Digital Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jagged Alliance 3

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

14 juli 2023

Ontwikkelaar

Haemimont Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord