Jagged Alliance 3

  • Ontwikkelaar Haemimont Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Jagged Alliance 3 trailer toont de tactische gevechten

In de eerste THQ Nordic showcase kreeg Jagged Alliance 3 een comeback. Nieuwe gameplay kon dan ook niet ontbreken tijdens de showcase van 2022. In de trailer zien we vooral de tactische gevechten.

Het is alweer twintig jaar geleden dat Jagged Alliance 2 uitkwam. De geliefde franchise is weer tot leven gewekt en krijgt een modern jasje. Het land Grand Chien verandert in een puinhoop wanneer de gekozen president wordt ontvoerd. Het is aan een groep huurlingen om de president terug te vinden en orde terug te brengen. Tijd dus om je eigen groep samen te stellen en het eiland te verkennen. Hoewel Jagged Alliance 3 een turn-based strategiegame is, heeft het wel zijn eigen kenmerken. Je kunt namelijk bepalen op welk lichaamsdeel je wil schieten. De kans om raak te schieten en de hoeveelheid Action Points verschillen per lichaamsdeel. Daarnaast zien we dat je gebruik kunt maken van Overwatch. Er is nog veel meer te zien dus als je interesse is gewekt kun je hieronder de gameplaytrailer bekijken.

Jagged Alliance 3 heeft nog geen releasedatum, maar het is al wel bekend dat de game gaat verschijnen voor de pc.

BRON THQ Nordic Digital Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?