Trailer: Jagged Alliance 3 zorgt voor comeback

Geplaatst:

Jagged Alliance 3 zorgt voor een comeback van de Jagged Alliance-serie naar het moderne gameland. Uitgever THQ Nordic onthult het nieuwe deel tijdens hun verjaardagsfeest.

Volgens THQ Nordic wordt Jagged Alliance 3 een waardige opvolger van de serie. Je kan kiezen uit een cast van diverse huurmoordenaars, allemaal met diverse skills en vaardigheden. Wat doen deze huurlingen hier? Jagged Alliance 3 speelt zich af in Gran Chien. Dit land zit tjokvol met resources, maar heeft ook last van politieke spanningen. Wanneer de gekozen president wordt gekidnapt en een groep genaamd "The Legion" de controle van het land overneemt, is het tijd om hier een stokje voor te steken. De gameplay kan vergeleken worden met Desperados en de XCOM-games. Oftewel een gezonde mix van actie en strategie.

Jagged Alliance 3 is in ontwikkeling voor de pc.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jagged Alliance 3

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

14 juli 2023

Ontwikkelaar

Haemimont Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord