Kirby and the Forgotten Land

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Kirby and the Forgotten Land officieel onthuld

De nieuwe Kirby-game is officieel onthuld. Tijdens de Nintendo Direct hebben we Kirby and the Forgotten Land voor het eerst mogen zien.

Vandaag werd de nieuwe Kirby-game voor de Switch gelekt, een paar uur voor de Nintendo Direct waarin het zou moeten worden aangekondigd. Tijdens de Nintendo Direct hebben we echter ook gameplaybeelden van de nieuwe Kirby-game mogen zien. De game is een 3D platformer met onze favoriete roze blob in de hoofdrol. De game is erg kleurrijk en doet erg denken aan Super Mario Odyssey.

Kirby and the Forgotten Land verschijnt in de lente van 2022 voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?