Trailer: Knallende nieuwe trailers van Metal: Hellsinger vrijgegeven

Geplaatst: 10 december 2021 15:45
Aangepast: 10 december 2021 17:39

Demonen neerschieten op het ritme van metal-muziek? Dat is precies de taak die op je wacht in Metal: Hellsinger. Ga er maar even goed voor zitten, want er zijn twee nieuwe trailers vrijgegeven.

Metal: Hellsinger werd vorig jaar al aangekondigd, maar het bleef aardig stil rondom de game. Met The Game Awards begon de muziek echter te draaien en werden er twee trailers getoond. De eerste trailer toont de namen van een aantal metal zangers en zangeressen die te horen zijn in de game. Zo is onder andere James Dorton, Alissa White-Gluz en Mikael Stanne te horen. De tweede trailer focust op de gameplay en laat zien hoe je in hel de demonen op de maat van de muziek moet neerschieten. Wanneer je ook daadwerkelijk op het ritme van de muziek aan het doden ben krijg je meer punten.

Metal: Hellsinger verschijnt ergens in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal: Hellsinger

Series

-

Uitgever

Funcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 september 2022

Ontwikkelaar

The Outsiders

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord