Metal: Hellsinger

  • Ontwikkelaar The Outsiders
  • Eerste releasedatum 15 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Muziek , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Knallende nieuwe trailers van Metal: Hellsinger vrijgegeven

Demonen neerschieten op het ritme van metal-muziek? Dat is precies de taak die op je wacht in Metal: Hellsinger. Ga er maar even goed voor zitten, want er zijn twee nieuwe trailers vrijgegeven.

Metal: Hellsinger werd vorig jaar al aangekondigd, maar het bleef aardig stil rondom de game. Met The Game Awards begon de muziek echter te draaien en werden er twee trailers getoond. De eerste trailer toont de namen van een aantal metal zangers en zangeressen die te horen zijn in de game. Zo is onder andere James Dorton, Alissa White-Gluz en Mikael Stanne te horen. De tweede trailer focust op de gameplay en laat zien hoe je in hel de demonen op de maat van de muziek moet neerschieten. Wanneer je ook daadwerkelijk op het ritme van de muziek aan het doden ben krijg je meer punten.

Metal: Hellsinger verschijnt ergens in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?