Trailer: Laatste Lost Legend Snow vs Snouts komt naar Minecraft Legends

Geplaatst:
Aangepast: 12 januari 2024 10:52

De laatste Lost Legend komt naar Minecraft Legends. Snow vs Snouts brengt de ijzige kou naar de game.

De nieuwste toevoeging aan Minecraft Legends is de Lost Legend: Snow vs Snouts, dat zich afspeelt in een winterlandschap waar je een verbeterde Redstone Launcher kunt gebruiken om Piglin-bases van een afstand te vernietigen. De Launcher heeft een verhoogde snelheid en kracht en biedt een bevredigend knockback-effect. In deze Lost Legend heb je de Launcher ook wel echt nodig. je kunt in deze Lost Legend namelijk geen mobs besturen of structuren bouwen en moet dus alleen op de Redstone Launcher vertrouwen. Spelers die de uitdaging met succes voltooien, worden beloond met de Snow Guardian hero skin. Snow vs. Snouts is de laatste Lost Legend, wat het totaal op negen Lost Legends brengt.

Een developer update laat continue verbeteringen en nieuwe functies zien op basis van feedback van spelers. Ondanks het feit dat er geen nieuwe content wordt uitgebracht, blijven de bestaande uitdagingen en technische ondersteuning bestaan en blijven de PvP- en coöp-modi functioneel. Spelers kunnen een gratis Bright-Eyed Hero skin claimen als afscheidscadeau. Het Minecraft Legends-team is dankbaar voor de steun van de community en kijkt uit naar nieuwe spelervaringen in het Minecraft-universum.

Snow vs Snouts is nu beschikbaar in Minecraft Legends.

Bron: Mojang
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Legends

Series

Minecraft

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 april 2023

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord