Video: Minecraft Legends ontvangt eerste grote update

Geplaatst:

Minecraft Legends heeft de eerste Major Update ontvangen. In deze update worden een aantal veel gevraagde features toegevoegd aan de game. In een video worden de veranderingen getoond en uitgelegd.

De update is gisteren live gegaan, dus je kunt de game weer opstarten om alle veranderingen zelf te ondervinden. Onze review van Minecraft Legends had nog een positieve toon, maar niet alle spelers waren onder de indruk. De update brengt dan ook een aantal gevraagde features naar de game.  Zo is de Mobs Recall aangepast, zodat het duidelijk is wanneer je Mobs weer terugkeren naar hun uitvalsbasis. En degene die je hebt opgeroepen, kunnen niet terugkeren. Door het aanpassen van de interface, is het eenvoudiger om Battle View in te zetten tijdens het vechten. Om ervoor te zorgen dat Mobs niet per ongeluk in de lava vallen, wanneer ze een speler volgen, is ook de pathfinding aangepast.

Het wordt daarnaast ook mogelijk om je eigen campagne op te starten. Je kunt dan allerlei opties aanpassen, zodat de game lastiger of juist makkelijker wordt. Denk daarbij aan de grootte van de map en hoeveel schade je oploopt wanneer je van een berg valt. De beste toepassing wordt voor het laatst bewaard, want je kunt nu alle schattige Mobs aaien!

Minecraft Legends is te spelen via pc, Nintendo Switch, PlayStation-consoles en Xbox-Consoles. Minecraft Legends is ook onderdeel van Game Pass.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Legends

Series

Minecraft

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 april 2023

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord