Trailer: Laatste Stranger of Paradise DLC verschijnt in januari

Geplaatst:
Aangepast: 22 december 2022 09:47

Square Enix en Team Ninja hebben een teaser trailer vrijgegeven voor de laatste uitbreiding voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. De titel van de DLC is Different Future en hij heeft nu ook een releasedatum.

In Different Future worden Jack Garland en zijn bondgenoten door een moogle opgeroepen naar een "stad in een alternatieve tijd en ruimte". De stad wordt belaagd door een Lufenian, die het team vraagt te helpen met het herstellen van de realiteit. Het logo ontwerp voor Different Future suggereert dat deze uitbreiding een bepaalde koppeling heeft aan Final Fantasy II. De nieuwe DLC komt uit op 27 januari 2023. Naast de releasedatum krijgen we in de trailer ook een aantal nieuwe omgevingen en vijanden te zien.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin - Different Future staat op de planning voor 27 januari 2023. In de zomer van 2023 gaat ook de bèta van Final Fantasy VII Ever Crisis live.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 maart 2022

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord