Trailer: Bèta Final Fantasy VII Ever Crisis begint deze zomer

Geplaatst:

De gesloten bèta van Final Fantasy VII Ever Crisis gaat komende zomer live. De game zou in eerste instantie dit jaar uitkomen.

Final Fantasy VII Ever Crisis is de mobiele remake van Final Fantasy 7. Deze remake stond eigenlijk op de planning voor dit jaar, maar aan de nieuwe trailer van Square Enix Japan te zien, is de game uitgesteld naar de zomer van 2023. Sterker nog, de gesloten bèta voor de game begint dan pas. In deze trailer krijgen we meer te zien van de actie in de game en het lijkt erop dat er ook elementen van Crisis Core voorbij zullen komen. In de trailer zien we hoe Zack Fair het opneemt tegen Ifrit, een fragment uit de eerste missie van de game. Natuurlijk komen andere fan favorieten zoals Cloud, Tifa en Aerith.

De gesloten bèta voor Final Fantasy VII Ever Crisis staat op de planning voor de zomer van 2023. Tijdens de Game Awards afgelopen week werd ook de releasedatum van Final Fantasy XVI aangekondigd.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

17 november 1997

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord