Final Fantasy VII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 17 november 1997
  • Platformen Pc , PlayStation , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: PlayStation Now-games van september bekendgemaakt

Het is weer zover: de PlayStation Now-games van de maand september zijn bekendgemaakt. Deze maand kent een verzameling van klassieke en nieuwe games.

De PlayStation Now-games van augustus voegden enkele knallers van games toe aan de service van Sony. Deze maand lijkt de gamegigant wat rustiger aan te doen met de grote titels. Toch is de selectie ditmaal ook beslist niet slecht. Zo kunnen PlayStation Now-leden in september aan de slag met de vechtgame Tekken 7. Wie zijn tegenstanders liever de eeuwige stilte toekent, kan in de first-person shooter Killing Zone 2 duiken. Heb je liever een klassieke titel? Stap dan in de tijdmachine naar 1997 met het befaamde Final Fantasy VII (niet te verwarren met het recentere Final Fantasy VII Remake Intergrade). Ook de indietitel Windbound wordt toegevoegd aan de service. Dat is echter niet de enige indiegame die PlayStation Now mag gaan verrijken. De actie-RPG Moonlighter staat deze maand namelijk ook in de schijnwerpers. Tot slot is er Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition, een single-player RPG waar je heel wat uurtjes zoet mee kunt zijn.

onbekend

De PlayStation Now-games van september zijn beschikbaar vanaf morgen, dinsdag 7 september. Tekken 7 verlaat de service weer op 28 februari 2022.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?