Trailer: Leer meer over de cast in Persona 5 Tactica

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer verschenen van Persona 5 Tactica. In de trailer leren we meer over de rest van de Phantom Thieves.

Persona 5 Tactica werd onthuld tijdens de Xbox Games Showcase. Eerder verscheen er al een trailer die Joker, Morgana en Erina in Persona 5 Tactica introduceerden. Nu leren we de rest van Phantom Thieves kennen. Zo hebben we de heethoofd met een hart van goud Ryuji die met zijn shotgun en Persona Captain Kidd de nodige schade aanrichten. Ann houdt van gevechten vurig maken met haar machinegeweer en samen met haar Persona Carmen, terwijl de excentrieke kunst student Yusuke met de hulp van zijn Persona Goemon klonen van zichzelf kan maken om vijanden te verwarren. Verder leren we ook Makoto, Futaba en de zachtaardige Haru en hun Persona's kennen. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Persona 5 Tactica verschijnt 17 november op de Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox Series, Xbox One en pc.

Bron: ATLUS

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 5 Tactica

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 november 2023

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord