Check hier alle The Game Awards 2023 content

Persona 5 Tactica

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 17 november 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie , JRPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Persona 5 Tactica komt naar Game Pass

Mocht je niks te spelen hebben - wat ons sterk lijkt - dan zijn hier de volgende titels die toegevoegd worden aan Xbox Game Pass! Van tactische JRPG's tot actievolle indiegames - er is weer genoeg om over te praten.

Het is ditmaal wellicht niet de grootste line-up die naar Game Pass komt, maar er zitten nog steeds wat bijzondere titels tussen. Het paradepaardje is ditmaal Persona 5 Tactica. De strategiegame wordt vanaf dag één toegevoegd aan de abonnementsdienst van Xbox. Dit is overigens niet de eerste keer dat SEGA een titel toevoegt aan Game Pass vanaf dag één. Eerder werd Like a Dragon Gaiden aangeboden en volgend jaar wordt de Persona 3 Remake bijgevoegd. Naast de nieuwe titels kunnen spelers terugkeren naar oudere titels die flinke updates hebben ontvangen. Grounded heeft een nieuwe creatieve modus, waarin spelers hun eigen levels kunnen bouwen en je kan het Noorden bezoeken in Microsoft Flight Simulator. De rest van de games die worden toegevoegd kun je hier lezen:

  • Persona 5 Tactica - 17 november - cloud, console en pc
  • Dune: Spice Wars - 28 november - cloud en console (nu beschikbaar met pc)
  • Rollerdrome - 28 november - cloud, Xbox Series X|S en pc

Xbox Game Pass november Persona 5 Tactica

Ben jij klaar voor deze nieuwe titels? Laat het ons weten in de comments!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?