Downloadnieuws: Persona 5 Tactica komt naar Game Pass

Geplaatst:

Mocht je niks te spelen hebben - wat ons sterk lijkt - dan zijn hier de volgende titels die toegevoegd worden aan Xbox Game Pass! Van tactische JRPG's tot actievolle indiegames - er is weer genoeg om over te praten.

Het is ditmaal wellicht niet de grootste line-up die naar Game Pass komt, maar er zitten nog steeds wat bijzondere titels tussen. Het paradepaardje is ditmaal Persona 5 Tactica. De strategiegame wordt vanaf dag één toegevoegd aan de abonnementsdienst van Xbox. Dit is overigens niet de eerste keer dat SEGA een titel toevoegt aan Game Pass vanaf dag één. Eerder werd Like a Dragon Gaiden aangeboden en volgend jaar wordt de Persona 3 Remake bijgevoegd. Naast de nieuwe titels kunnen spelers terugkeren naar oudere titels die flinke updates hebben ontvangen. Grounded heeft een nieuwe creatieve modus, waarin spelers hun eigen levels kunnen bouwen en je kan het Noorden bezoeken in Microsoft Flight Simulator. De rest van de games die worden toegevoegd kun je hier lezen:

  • Persona 5 Tactica - 17 november - cloud, console en pc
  • Dune: Spice Wars - 28 november - cloud en console (nu beschikbaar met pc)
  • Rollerdrome - 28 november - cloud, Xbox Series X|S en pc

Xbox Game Pass november Persona 5 Tactica

Ben jij klaar voor deze nieuwe titels? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 5 Tactica

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 november 2023

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord