Trailer: Persona 5 Tactica introduceert Joker, Morgana en Erina

Geplaatst:

Persona 5 Tactica heeft een diverse line-up aan geliefde personages. De eerste gameplaytrailer focust zich op Joker, Morgana en Erina!

Wanneer je denkt aan Persona 5, dan is Joker natuurlijk een begrip. In Persona 5 Tactica is het paradepaardje van Atlus aanwezig en hij belaagt zijn vijanden vanaf een afstand. Op deze manier zorgt hij ervoor dat hij zelf geen krasje oploopt. Zijn unieke vaardigheid - genaamd Phantom Judge - kan vijanden verschalken die gedekt staan. Morgana is voornamelijk bezig met het wegstoten van vijanden, zodat zijn team kan toeslaan. Via Winds of Time blaast deze kat (die geen kat is) alle opponenten omver. De nieuwe trailer toont ook Erina. Zij is een nieuw personage in de wereld van Persona. Zij kan meerdere tegenstanders veel schade toebrengen en met haar ultieme skill - Flag of Freedom - plant ze een vlag in de grond. Deze vlag geneest teamgenoten en zorgt ervoor dat vijanden kwetsbaarder worden voor aanvallen.

Tijdens de Xbox Games Showcase werd Persona 5 Tactica uit de doeken gedaan. Mocht je het nog niet gehoord hebben, Persona 5 Tactica komt ook naar de Nintendo Switch.

Persona 5 Tactica is beschikbaar vanaf 17 november voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De strategische JRPG verschijnt vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: Atlus
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 5 Tactica

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 november 2023

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord