Life is Strange: True Colors

  • Ontwikkelaar Deck Nine
  • Eerste releasedatum 10 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Leer meer over de krachten in Life is Strange: True Colors

Tijdens de E3-stream van Square Enix werd er ook een nieuwe trailer gedeeld van Life is Strange: True Colors. In deze trailer leren we meer over de krachten die je kunt gebruiken.

In maart werd Life of Strange: True Colors aangekondigd. Deze game volgt het verhaal van Alex die speciale krachten heeft. Ze heeft de kracht van Empathy, waarmee ze de emoties van aan kan voelen. In de vier minuten durende trailer die we vanavond hebben mogen zien tijdens de presentatie zien we meer van de krachten van Alex. We leren wat meer over de achtergrond van haar krachten en wat voor gevolgen het gebruik ervan voor haar heeft.

Life is Strange: True Colors verschijnt 10 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?