Trailer: Leer meer over het verhaal van Pacific Drive

-

Een horrorgame waarin je met je auto jezelf naar veiligheid moet rijden? Dat is ongeveer wat Pacific Drive gaat bieden. Een beetje vaag, maar daardoor leren we in de nieuwe trailer meer over het verhaal.

Een muur zorgt ervoor dat het leefbare gedeelte van het land wordt gescheiden met de Zone. Een geheime organisatie bevindt zich in dit gebied en jij bent vooral op zoek naar data en materialen. Stormen en anomalies zorgen ervoor dat dit geen rustgevende tripje wordt. Gelukkig zit je voor een groot gedeelte van de game in een auto. Wat direct problemen oplevert. Een auto heeft benzine nodig en om het ruige landschap te overleven, ook upgrades. Uiteindelijk is het je doel om het mysterie van de Olympic Exclusion Zone te ontrafelen. Aangezien de hoofdpersoon vooral wil vergeten wat hij heeft gezien, zijn de anomalies en andere gedrochten niet heel vriendelijk.

Pacific Drive verschijnt in het eerste kwartaal van 2024 voor de pc en PlayStation 5.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pacific Drive

Ontwikkelaar:

Ironwood Studios

Uitgever:

Ironwood Studios

Release:

22 februari 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord